a

Menu

Tømrer i Allerød

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Tømrer i Allerød? Kontakt Steen Tømrer!

Facaderenovering: Giv dit hjem nyt liv
Som nærmest din lokale tømrer sørger jeg for en førsteklasses facaderenovering, der vil forvandle udseendet af din ejendom.

Steen Tømrer lægger vægt på detaljen i håndværket snarere end opgavens størrelse og stræber altid efter at levere tømrerarbejde, af høj kvalitet – fra mindre tilretninger til større renoveringer og byggeprojekter. Når du leder efter en tømrer med både dyb faglig viden af håndværksmæssig høj kvalitet, så brug mig tømrerforretning.

Som tømrermester er høj faglighed kernen i alt, hvad jeg gør. At have en klar og ærlig dialog med mine kunder er af essentiel betydning for mig. Selv med attraktive priser, sikrer jeg, at kvalitet aldrig bliver sekundært. Jeg mestrer at balancere hurtighed med omhu, en tilgang der danner grundlag for mit arbejde, og som jeg bærer med stor stolthed.

Terrasse: Udeområder med stil
Planlægger du en ny terrasse? Med min ekspertise får du en terrasse, der er både smuk og holdbar.

Vinduer & Døre: Frisk luft og nyt lys
Står du over for at skifte vinduer eller døre i din bolig? Jeg rådgiver, vælger og installerer de perfekte løsninger for dit hjem og dækker hele Allerød.

Skur & Shelter: Praktisk opbevaring og hygge
Hvis du behøver et nyt skur eller shelter i haven, er jeg din tømrer på opgaven. Jeg leverer funktionelle og æstetisk tiltalende løsninger, og hjælper med en komplet løsning fra start til slut.

Køkken: Hjertet af dit hjem
Drømmer du om et nyt køkken? Med min erfaring som tømrer i Allerød, får du et køkken, der matcher både dine behov og dine ønsker.

Badeværelse: En oase af afslapning
Lad mig forvandle dit badeværelse til en moderne oase. Jeg skabe skræddersyede løsninger for mine kunder i Allerød.

Gulve: Stærkt fundament med stil
Ønsker du nyt gulv? Med min faglige dygtighed sikrer jeg dig et smukt og holdbart resultat.

Ovenlys Vinduer: Naturligt lys i dit hjem
Jeg dækker som tømrer hele Allerød inden for montage af ovenlys vinduer, og sørger jeg for, at dit hjem får det bedste lysindfald.

Byggerådgivning: Få det bedste råd til dit projekt
Hvis du behøver professionel byggerådgivning – er jeg er din tømrer i Allerød, der er her for at hjælpe. Med mange års erfaring som tømrer, sikrer jeg de rigtige beslutninger omkring dit byggeprojekt.

Termisk foto optagelse: Opdag skader og utætheder
Udnyt teknologien og lad mig finde skader eller utætheder i din ejendom med termisk fototagning.

Totalentreprise: Din projektleder fra start til slut
For en komplet, bekymringsfri entreprise udført i Allerød, er jeg den rette tømrer at kontakte. Jeg tager hånd om hele projektet fra start til slut.

Kontakt mig hvis du leder efter en tømrer i Allerød
For et uforpligtende tilbud eller rådgivning om dit næste projekt i Allerød, står jeg altid klar til at hjælpe og sikre, at dine byggedrømme bliver en realitet.

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør