a

Menu

Total–
enterprise

Ved totalentreprise klarer andre hele bygge processen for dig. Du skal blot godkende tilbud, tidsplan og betalingsplan.

Totalentreprise

Byggeleder

Ved totalentreprise klarer andre hele bygge processen for dig. Du skal blot godkende tilbud, tidsplan og betalingsplan. Som byggeleder, leder jeg som bygningskonstruktør, de forskellige entreprenører og administrerer økonomien. Al kommunikation vedr byggeriet foregår mellem bygherre og byggeleder, herefter sørger byggeleder for at bygherres ønsker, ændringer osv. udføres.

Erfaren tømrer og byggeleder

Min erfaring som tømrer og byggeleder gør at jeg er godt klædt på til opgaven og jeg har samarbejde med Bygningsingenøer og kollager ved specifikke spørgsmål. Hvis du henvender dig til mig vedr en opgave kommer jeg forbi til en uforpligtende snak. Herefter indkaldes underentreprenører til byggemøde på matriklen hvor vi taler opgaven igennem sammen og sammen med bygherre. Din henvendelse er velkommen.

14

Arbejdsområder

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Din lokale tømrer er Tømrer Steen