a

Menu

Tømrer i Gribskov

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Din Professionelle Tømrer i Gribskov: Steen Tømrer

I Gribskov-området er valget klart, hvis du søger en dygtig tømrer. Steen Tømrer er parat til at yde professionel hjælp, uanset om du drømmer om at give din bolig et nyt håndværksmæssigt løft med udskiftning af facaden med en facaderenovering eller nyt tag, som led i optimering af energiforbedring eller et visuelt løft, eller hvis overvejer du en ny træterrasse, der kombinerer æstetik med årelang holdbarhed.

Uanset projektets omfang står Steen Tømrer klar til at gribe udfordringen – lige fra små reparationer til hele byggeprojekter. Vælg mit tømrerfirma, hvis du sætter pris på ekspertise og troværdighed.

Jeg sætter altid barren højt for mit arbejdes standard. Det er essentielt for mig at have en god dialog med mine kunder. Selv med konkurrencedygtige priser, forsikrer jeg, at kvaliteten altid er i top. Effektivitet hos mig betyder ikke blot hurtighed, men også grundighed og høj kvalitet, hvilket jeg sætter en ære i.

Måske går dine tanker på nye vinduer eller døre? Jeg dækker hele Gribskov-området og rådgiver, udvælger, og monterer de bedste løsninger til dit hjem. Og hvis du i haven skal have et nyt skur eller shelter, leverer og monterer jeg funktionelle og stilfulde løsninger. Jeg håndterer hele processen fra A til Z, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.

Køkkener og badeværelser er hjertet og sjælen i ethvert hjem. Lad mig stå for at gøre dit nye drømmekøkken til en realitet med min brede erfaring og professionelle tilgang til at løse opgaven, som din tømrer i Gribskov. Samtidigt kan jeg ombygge dit badeværelse til en skøn “oase”, med skræddersyede løsninger, som giver badeværelset det tiltrængt løft og ikke mindst øge værdien af din bolig.

Uanset om du er på jagt efter et nyt, smukt gulv eller ønsker at skabe mere lys i dit hjem med nye ovenlys vinduer eller udskiftning af de gamle, er jeg den rette til opgaven. Jeg tilbyder også byggerådgivning baseret på mange års erfaring, sikrer jeg, at du får den mest professionelle vejledning gennem dit byggeprojekt.

Brug også den helt rigtige teknologi, termisk fotografering, til at få et klart billede af din ejendoms energitilstand. Jeg har professionelt udstyr til termografering af dit hus, og kan vejlede i de rette løsninger, når du skal reducere din boligs energitab. Eller hvis du ønsker en samlet håndtering for dit byggeri, tilbyder jeg totalentreprisen, hvor jeg leder projektet fra start til slut så du kommer godt i mål, med din byggeprojekt.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere?

Som din professionelle tømrer i Gribskov er jeg klar til at gå i gang! Tag kontakt til mig for uforpligtende tilbud og rådgivning. Lad os sammen gøre dine byggetanker, energiforbedringstiltag, reparationer eller andre tømreropgave til virkelighed.

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør