a

Menu

Tømrer i Helsingør

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Leder du efter en dygtig Tømrer i Helsingør?

Er du på jagt efter en pålidelig og dygtig tømrer i Helsingør? Steen Tømrer er her for at assistere!

Steen Tømrer prioriterer først og fremmest håndværkets kvalitet, uafhængigt af projektets omfang, og sikrer altid rettidigt og udsøgt tømrerarbejde – fra små finjusteringer til omfattende byggeprojekter. Overvej mit tømrerfirma, når du er på udkig efter en tømrer med både dybdegående viden og enestående håndværk.

Som tømrermester står jeg ubetinget for kvalitet i hvert projekt. At have en oprigtig og direkte kommunikation med mine kunder er af yderste vigtighed for mig. Selv med konkurrencedygtige priser er det en selvfølge for mig at levere topkvalitet. Min tilgang balancerer mellem effektivitet og præcision, en arbejdsmetode jeg er dybt dedikeret til, og som jeg er utroligt stolt af.

Facaderenovering
Ønsker du at give din boligs facade en fornyelse? Jeg tilbyder facaderenovering i topklasse, der vil transformere din ejendoms udtryk.

Terrasseprojekter
Har du planer om en ny terrasse? Med min viden og håndværksmæssige høje kvalitet garanterer jeg en terrasse, af kvalitet og med mange års levetid.

Vinduer & døre
Tænker du på at udskifte vinduer eller døre? Fra rådgivning til installation, jeg sikrer de optimale løsninger til dit hjem – og jeg dækker hele Helsingør.

Skur & shelter
Er tiden kommet til et nyt skur eller shelter i haven? Jeg byder på både praktiske og designmæssigt attraktive løsninger, og varetager hele byggeprocessen.

Køkkenrenovering
Gør drømmen om det perfekte køkken til virkelighed. Med solid erfaring i Helsingør, får du et køkken skræddersyet til dine drømme og krav.

Badeværelset
Forvandl dit badeværelse til en tidssvarende indretning. Jeg skaber skræddersyede koncepter til mine kunder i hele Helsingør-området.

Gulvprojekter
Drømmer du om nyt gulv? Jeg sikrer dig en kombination af elegant design og holdbarhed i top.

Ovenlys vinduer
Bring mere lys ind i dit liv! Som tømrer der dækker hele Helsingør kan jeg levere professionel installation af ovenlys vinduer, så du kan få og nyde den optimale mængde dagslys fra oven.

Byggerådgivning
Står du overfor store byggebeslutninger? Med dybdegående viden og mange års erfaring tilbyder jeg vejledning, der gør og hjælper dig gennem hele dit projekt.

Termisk fotografering
Brug avanceret teknik til at opdage skader eller lækager. Med termisk fotografering tilbyder jeg en dybdegående indsigt i din ejendoms stand.

Totalentreprise
Er du på udkig efter en komplet løsning til dit byggeprojekt i Helsingør? Fra begyndelse til afslutning står jeg ved roret.

Kontaktinfo
Vil du vide mere? For uforpligtende tilbud og professionel rådgivning vedrørende dit næste byggeprojekt eller leder du efter en tømrer i Helsingør, er jeg altid parat til at gøre dine byggedrømme og tømreropgaver til realitet.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør