a

Menu

Tømrer i Hillerød

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Er du på udkig efter en erfaren tømrer i Hillerød?

Leder du efter en erfaren og dedikeret tømrer i Hillerød? Steen Tømrer står klar til at tage hånd om dine byggebehov – både små og store tømreropgaver!

Steen Tømrer sætter altid håndværket i centrum, uanset projektets størrelse, og stræber altid at overholde aftalt levering og et fremragende tømrerarbejde – fra små justeringer til store byggeprojekter. Brug mit tømrerfirma, når du søger en tømrer med omfattende erfaring, faglighed og kvalitetshåndværk.

Som tømrermester er kvalitetens standard altid det højeste i mit arbejde. Ærlig og åben kommunikation med mine kunder er essentiel i min forretningsfilosofi. Selvom jeg tilbyder stærke priser, sikrer jeg, at kvalitet altid er førsteprioritet. Jeg arbejder med en kombination af hurtighed og nøjagtighed, en tilgang jeg er dybt passioneret omkring, og som jeg bærer med stor stolthed.

Forny facaden
Vil du puste nyt liv i dit hus? Jeg leverer facaderenovering af høj kvalitet, som vil give  din boligs udseende et helt nyt og indbydende løft.

Ny terrasse
Drømmer du om en skøn terrasse? Med min erfaring og præcision sikrer jeg, at du får en terrasse, som både ser godt ud og holder længe.

Udskift vinduer & døre
Er det tid til nye vinduer eller døre? Jeg sørger for en professionel løsning lige fra rådgivning til montering, og jeg tager mig af opgaver over hele Hillerød.

Skal du have et nyt skur eller shelter?
Skal havens uderum udbygges med et skur eller shelter? Jeg leverer både funktionelle og æstetisk tiltalende løsninger og står for hele projektet fra idé til realisering.

Dit drømmekøkken venter
Lad os forvandle dit køkken! Med mange tilfredse køkkenkunder er jeg din tømrer, der kan bringe dine køkkendrømme til live.

Giv dit badeværelse et løft
Trænger du til et ny badeværelse. Jeg installerer moderne løsninger for kunder i hele Hillerød-området og er din tømrer på opgaven. Hør mere om hvad jeg kan tilbyde, når du skal have nyt badeværelse.

Forny dit gulv
På jagt efter det perfekte gulv? Med min årelange erfaring og viden som tørmrer,  er du garanteret et resultat, der kombinerer stil med slidstyrke.

Lysindfald med ovenlys
Få mest muligt ud af dagslyset! Som din lokale tømrer i Hillerød er jeg specialist i montering af ovenlys vinduer.

Byggerådgivning
Føler du dig usikker i byggejunglen? Med solid erfaring og lokal indsigt i Hillerød, hjælper jeg dig trygt igennem alle faser af dit byggeprojekt.

Find energitab med termisk fotografering
Udnyt termogafering til at finde skjulte problemområder med energitab. Med termisk billeddannelse kan jeg give dig klarhed om din ejendoms helbred, og hvor der skal sættes ind med energiforbedrende tiltag.

Komplet byggeservice
Ønsker du en totalentreprise for dit byggeprojekt i Hillerød? Jeg styrer skuden fra starten til den færdige løsning.

Står du klar til at bygge?
Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller hvis du har brug for en tømrer i Hillerød til dit næste projekt, er jeg her for at hjælpe og sikre, at dine byggeprojekter eller andre opgaver for en tømrer, bliver en realitet.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør