a

Menu

Steen Mathiesen

“Jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt”
Steen Mathiessen, Tømrermester og Bygningskonstruktør

Om mig

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Vi finder løsninger i fællesskab

Jeg kan bistå i små og mellemstore opgaver i alle byggeriets faser. Jeg byder dig velkommen med enhver opgave og vil se frem til et spændende samarbejde, hvor vi i fælleskab finder den bedste løsning til dig og din bolig.

» Se mine arbejdsområder
» Referencer

Renovering

Ønsker renovering af et eller flere rum jeres bolig tilbyder jeg sammen med mine samarbejdspartnere renovering og fornyelse af disse.

Arbejdet starter med at i afholder et møde hvor i beskriver jeres ønsker for ændring og renovering. Herefter modtager i et samlet tilbud de involverede entreprenører.

Ved godkendelse af bud udarbejdes en tidsplan samt ratebetalingsplan.

Byggeledelse

Jeg står for al kontakte mellem de udførende og kunden samt byggeledelse. Vi overholder tidsplanen efter bedste evne og arbejder samvittighedsfuldt.

En vigtig faktor for mig er god og positiv kommunikation med kunden. I er meget velkomne til at kontakte mig for en behagelig og uforpligtende samtale.

I samarbejde med

  • http://www.fj-el.dk
  • http://www.jm-vvs.dk
  • Murer Kurt Frederiksværk. Murer medlivslang erfaring i kvalitets arbejde.
  • Nordsjællands Kloak & anlæg Aps
  • Malermester Michael Sørensen Græsted
  • Tømrermester Steen – Din tømrer Græsted

Følg med på Facebook