a

Menu

Tømrer i Alsgårde

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Leder du efter en tømrer i Alsgårde, der kan assistere dig i dit næste projekt eller udbedre mindre skader?

Steen Tømrer er her for at hjælpe. Jeg udfører alle tømreropgaver, lige fra små reparationer til at lægge et helt nyt tag på din bolig.

Steen Tømrer er altid beredt til at håndtere ethvert projekt, uagtet omfanget og med dedikation – lige fra mindre tilpasninger til store byggeprojekter. Tænk på mit firma, når du vil have pålidelig service og håndværk i topklasse.

Som tømrermester er min drivkraft altid at præstere mit bedste. En åben og ærlig kommunikation med mine kunder, er hjertet i min forretning. På trods af attraktive priser, går kvalitet forud for alt andet. For mig er en effektiv indsats kombineret med nøjagtighed vigigt, og det er en standard, jeg er dybt engageret i.

Uanset om du overvejer facaderenovering for at ændre din boligs udseende eller lave forbedringer, eller planlægger du en ny terrasse, leverer jeg kvalitet og en løsning, der holder i mange år. Måske drømmer du om at bringe mere lys ind i dit hjem med professionel installation af ovenlys vinduer? Eller er tiden inde til at give dit badeværelse eller køkken en makeover? Med årelang erfaring som tømrer i Alsgårde-området, skræddersyer jeg løsninger, der passer præcis til dine ønsker og behov.

Skal vinduer eller døre udskiftes i dit hjem? Fra rådgivning til installation sikrer jeg de bedste løsninger. Er haven dit fokus? Måske overvejer du at opføre et nyt skur eller shelter? Jeg tilbyder designmæssigt attraktive løsninger, og varetager hele byggeprocessen af dit shelter eller skur, og står for arbejdet med udskiftning af vinduer. Drømmer du om nyt gulv? Sammen med mig, får du en kombination af slidstærkt og flot nyt gulv, der holder mange år frem.

For dig, der står overfor større byggebeslutninger, tilbyder jeg byggerådgivning baseret på mange års viden og erfaring, så du føler dig sikker gennem hele dit projekt. Med termisk fotografering får du også en dybdegående indsigt i din ejendoms varmet, så eventuelle skader eller lækager kan opdages og udbedres. Og hvis du søger en totalentreprise-løsning til dit byggeprojekt i Alsgårde, kan jeg lede fra start til slut.

Kontakt Steen Tømrer i dag – din tømrer i Alsgårde

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe med, at gøre dine byggedrømme til virkelighed i Alsgårde? Kontakt mig for uforpligtende tilbud og professionel rådgivning på dit næste projekt.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør