a

Menu

Arbejdsområder

Jeg udfører en bred vifte af opgaver og kan arbejde indenfor mange områder – et udvalg af dem er beskrevet herunder. Du kan klikke dig rundt og få inspiration samt se hvordan, jeg har løst tidligere opgaver.

Facader

Som både tømrer og bygningskonstruktør sikrer mit firma dig den korrekte facade løsning og at facaden bliver udført uden fejl. Jeg kommer også gerne forbi til et uforpligtende møde med rådgivning omkring opbygning eller vedligeholdelse af din facade / klimaskærm.

Terrasser

Lad mig komme forbi og præsentere ideer til din drømmeterrasse med niveau spring, trapper, rækværk osv. Alle detaljer kæler jeg for med afslibninger af færdige flader og bløde rundinger på alle kanter.

Køkken

Alt er udviklet for at gi’ dig frihed til at skabe dit eget personlige design, udseende og funktioner, men til IKEA pris. Jeg monterer alle slags køkkener med den største omhu og kæler for detaljerne. Kontakt mig gerne for en snak om dit nuværende og fremtidige køkken.

Skur & Shelter

Skur og shelter opbygges i kvalitets materialer i god håndværksmæssig stil. Som snedker kan jeg kæle for detaljerne og der opnåes et godt resultat ifølge aftale almindelig god dansk byggeskik.

Det æstetiske samt materiale valg spiller en vigtig rolle. Det aftales med bygherre og tilbud udarbejdes. Håber du får lyst til at få bygget skur eller shelter efter at have set disse fotos.

Gulve

Vi kommer gerne forbi til en rådgivende snak om dit behov mht. gulve og hjælper med eventuelt henvisning til gulvplejemidler, afslibning eller bare et tilbud på et nyt og flot gulv.

Ovenlys vinduer

Ovenlysvinduer leveres med to eller 3 lags glas, med elektrisk åbning eller manuel. Vi sørger for at kontakte tagdækkeren, så du får en tæt løsning, og vi sørger selv for at give dig en flot løsning indvendigt, eventuelt med indbygnings spots. Vi leverer løsningen færdig malet.

Vinduer & Døre

Vi gør alt i vinduer og døre. Vinduer og yderdøre udgør et vigtigt element i husets klimaskærm. De er komfort givende hvis de vel og mærke er af god kvalitet.

Derfor hvis du har ældre eller slidte og rådne vinduer og yderdøre vil det fremme dit komfort niveau og dit indeklima samt reducerer dit varmeforbrug.

Badeværelser

Det er et dejligt løft til boligen at få renoveret badeværelset. De eksisterende fliser, vvs artikler samt betonlag gulv fjernes og nyt opbygges i god dansk håndværksmæssig stil.

Efter besigtigelse sammen med mine samarbejds partnere som er murer, vvs, elektriker, Kloark mester samt maler afsendes samlet bud. Jeg selv står for byggeledelse under hele processen og garanterer et godt resultat. Se billederne og bliv inspireret.

Sommerhuse

Mange går med drømme om at ombygge eller bygge til på deres sommerhuse. Her har jeg stor erfaring og i kraft af min uddannelse som snedker, kæler jeg for detaljerne.

Byggerådgivning

Vi kan tilbyde byggerådgivning og projektering af nybyggeri, tilbygninger og ombygninger. Jeg udfører arkitekttegninger i tegneprogrammerne Auto Cad, Revit og Sketchup.

Termisk foto

Jeg kan tilbyde energiberegninger samt beregning af linje tab.

Som hjælp hertil kan tilbydes termisk foto, som viser, hvor varmetabet sker på dit hus samt en undersøgelse af isoleringen i div. bygningsdele.

Tag & tagrenovering

Skal du have nyt tag eller ønsker du at renoverer dit tag, er det vigtigt at få den rigtig rådgivning.

Som både tømrer og bygningskonstruktør sikrer mit firma dig den korrekte tag løsning, og at en tagrenovering bliver opført uden fejl.

Total-entreprise

Ved totalentreprise klarer andre hele bygge processen for dig. Du skal blot godkende tilbud, tidsplan og betalingsplan. Som byggeleder, leder jeg som bygningskonstruktør, de forskellige entreprenører og administrerer økonomien.

Andet…

Har du brug for at få udført arbejde, som ligger udenfor de arbejdsområder, der er nævnt her på siden, så tøv ikke med at kontakte mig alligevel.

Følg med på Facebook