a

Menu

Vinduer & døre

Vinduer og yderdøre udgør et vigtigt element i husets klimaskærm. De er komfort givende hvis de vel og mærke er af god kvalitet.

Husets klimaskærm

Vinduer og yderdøre udgør et vigtigt element i husets klimaskærm. De er komfort givende hvis de vel og mærke er af god kvalitet. Derfor hvis du har ældre eller slidte og rådne vinduer og yderdøre vil det fremme dit komfort niveau og dit indekllima samt reducerer dit varmeforbrug.

Vedligeholdelsesfri med alukapsel

Vinduer og yderdøre fås med alukapsel som er vedligeholdes fri. Nutidens vinduer og yderdøre isolerer huset som en bedre ydervæg og jeg anbefaler udskiftning eller et besøg af tømreren hvis du er i tvivl om dine vinduer er i orden.

Ved udskiftning udføres isoleringen omkring vindue og i tilstødende bygningsdele og fuge arbejde udføres tæt og i god kvalitet.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om ovenstående.

14

Arbejdsområder

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør