a

Menu

Gulve

At få lagt et nyt gulv giver dit hjem en smuk og fornyet oplevelse af rummene, samtidig med at det kan øge værdien af din ejendom.

Gulvlægning – vi lægger gulve af alle slags

  • Flydende / klik gulve direkte på betondæk.
  • Trægulve på gulvspånplader
  • Massivgulve på strøer
  • Trægulve med gulvvarme på strøer, gulvspånplade og et slutgulv

Vi kommer gerne med et godt tilbud på lægning af et godt gulv

Et godt gulv behøver ikke at være massivt, idet de meget anvendte flydende klikgulve har en overflade af 4-5 mm massivt træ, som med den stærke overfladebehandling gør, at du ikke skal være bekymret for, at hver hund eller sko kommer til at lave mæsker eller ødelægge det.

Jeg vil specielt gerne fremhæve asketræsgulve

Asketræer bliver i Danmark op til 40 meter høje med en høj rank stamme og har en åben krone. En stor del af den danske ask anvendes til møbler og gulve.

Ask er en smuk lys træsort med brunligt til rødligt kernetræ, der giver et lyst og venligt plankegulv med en unik struktur. Ofte er overfladen på de gulve, vi lægger, hvid lakeret og fremstår lys og flot.

Vi kommer gerne forbi til en rådgivende snak om dit behov mht. gulve og gulvlægning og hjælper med evt. henvisning til gulvplejemidler, afslibning eller bare et tilbud på et nyt og flot gulv.

14

Arbejdsområder

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Din lokale tømrer er Tømrer Steen