a

Menu

Tømrer i Fredensborg

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Skal du bruge en professionel tømrer i Fredensborg? Kontakt Steen Tømrer.

Jeg udfører alle tømreropgaver, fra små reparationer til at lægge nyt tag på dit hus. Og overvejer du at opfriske din ejendoms facade, anlægge en ny terrasse eller realisere din drøm om det perfekte køkken, står Steen Tømrer klar til at hjælpe dig. Med facaderenovering i professionel håndværksmæssig kvalitet kan dit hjem få et helt nyt udseende, og med min ekspertise kan jeg tilbyde at bygge en gennemført flot terrasse, som du vil kunne nyde i mange år.

Hver eneste opgave, stort som småt, bliver mødt med Steen Tømrers engagement – lige fra mindre reparationer til omfattende byggeopgaver. Overvej mit tømrerfirma, hvis du ønsker kompetence og høj faglighed.

Jeg stræber konstant efter at levere det ypperste, i mit håndværk. God kommunikation med mine kunder er hjørnestenen i min forretning. På trods af fordelagtige priser, er det en selvfølge, at kvalitet kommer først. Hos mig er hastighed synonymt med omhu og førsteklasses arbejde, og det er jeg dybt stolt af.

Hvis du tænker på at udskifte dine vinduer eller døre, tilbyder jeg alt fra vejledning til montering med de bedste løsninger specifikt til kunder der søger efter en professionel tømrer i Fredensborg. Og når det er tid til en praktisk opbevaringsløsning som fx et skur eller et shelter i din have til at skabe et sjovt uderum, er jeg den rette tømrer at få det til, at udføre for dig. Drømmer du om et moderne badeværelse eller et køkken, der nøjagtigt matcher dine ønsker? Med bred erfaring fra års arbejde som professionel tømrer, rådgiver jeg omkring og opsætter den løsning du vælger.

For dem, der ønsker mere naturligt lys, tilbyder jeg professionel installation af ovenlysvinduer, som vil lyse dit rum smukt op og ændre hele stemningen i rummet til en dejlig lys oplevelse i dagligdagen. Men min ekspertise stopper ikke her. Når du står over for store byggebeslutninger, kan jeg med min dybdegående viden guide dig gennem hele processen.

Kommer det til energioptimerin af din bolig, tilbyder jeg med termografisk fotografering dybtgående indsigt i din ejendoms tilstand, hvilket er uundværligt for renoveringsprojekter og når der skal laves energioptimering der hvor du får mest ud af at gøre det. Og hvis du søger en alt-i-en løsning til dit byggeprojekt i Fredensborg, håndterer jeg alt fra start til slut med en totalentrepriseaftale.

Kontakt mig i dag og indhent tilbud i dag

Tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud og rådgivning fra en professionel tømrer, til dit næste byggeprojekt, energioptimering eller reparationer som du ønsker udført af en kompetent tømrer i Fredensborg.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Din lokale tømrer er Tømrer Steen