a

Menu

Tømrer i Frederikssund

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Stop din søgning efter en tømrer i Frederikssund! Steen Tømrer er din tømrer på opgaven.

For Steen Tømrer er faglighed og sans for kvalitetsmæssige detaljer i centrum, uanset opgavens størrelse, og målet er altid at levere tømrerarbejde i høj kvalitet – lige fra mindre tilpasninger og reparationter til store byggeprojekter. Når du er på jagt efter en tømrer, der besidder både stor viden og håndværksfærdigheder, bør du overveje mig som din tømrer på opgaven.

Som tømrermester er levering til aftalt tid og respekt for håndværket det, der driver mig i enhver opgave. Direkte og ærlig dialog med mine kunder er grundlaget for min virksomhed. Trods konkurrencedygtige priser, går jeg ikke på kompromis med kvaliteten. Jeg har stor respekt for kundernes forventninger, og sætter en ære i enhver opgave jeg udfører.

Jeg udfører alle tømreropgaver, lige fra små reparationer til at lægge nyt tag på din bolig. Steen Tømrer er din go-to partner, når dit hjem trænger til en opgradering eller reparation, udført af en professionel håndværker..

Har din bolig brug for en facaderenovering? Jeg har stor erfaring med facaderenovering, også hvis drømmen er at give dit hjem et nyt og friskt udseende. Eller måske overvejer du nye vinduer eller døre? Fra rådgivning til installation sikrer jeg en smidig overgang til dine nye vinduer.

Din drøm om et nyt køkken er kun et opkald væk. Med min erfaring skræddersyer jeg dit køkken til præcis dine behov og ønsker. Det samme gælder for dit badeværelse, hvor jeg kan omdanne rummet til, at blive tidssvarende og funktionelt indrettet.

Er det tid til at tænke på uderummet? Uanset om du har planer om en ny terrasse eller ønsker et nyt skur eller shelter i haven, leverer jeg løsninger, der kombinerer både æstetik og funktionalitet.

For dig, der ønsker at indfange dagslysets magi, tilbyder jeg professionel installation af ovenlysvinduer, så dit hjem får endnu mere naturligt lys i rummene. Og hvis dit byggeprojekt føles overvældende, står jeg klar med dybdegående rådgivning, og med termografering af din bolig, kan afsløre din ejendoms skjulte problemområder som vi i samarbejde skal have set på hvordan kan energioptimeres.

Kontakt mig i dag og få lavet en aftale

Uanset omfanget af hvad du har brug for af en tømrer i Frederikssund, fra enkelte opgaver til totalbyggeri, er jeg her for at sørge for, at alt går som smurt fra start til slut. Har du spørgsmål eller ønsker at drøfte dit næste projekt? Tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud og professionel vejledning. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Din lokale tømrer er Tømrer Steen