a

Menu

Tømrer i Halsnæs

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Professionel tømrer i Halsnæs

Leder du efter en erfaren og professionel tømrer i Halsnæs-området? Steen Tømrer er tømreren, du har brug for.

Steen Tømrer prioriterer håndværkets finesse frem for projektets omfang og sigter konstant efter at frembringe tømrerarbejde af høj kvalitet – lige fra små justeringer til stor ombygniner eller byggeprojekter. Overvej min virksomhed, når du søger en tømrer med en kombination af faglig ekspertise og førsteklasses arbejde.

Som tømrermester er høj faglihed grundstenen i mit håndværk. Transparent og oprigtig kommunikation med mine kunder, er centralt for mig. På trods af mine konkurrencedygtige priser, er høj kvalitet i fokus. Jeg kombinerer effektivitet med grundighed, og dette er fundamentet for min måde at arbejde på, hvilket jeg er stolt over.

Facaderenovering i høj kvalitet
Ønsker du en facaderenovering, lavet i høj kvalitet? Jeg tilbyder at udføre professionelt tømrerarbejde, der giver din boligs facade synligt og indbydende løft.

Terrassekonstruktion bygget på erfaring
Er du i overvejelsesfasen omkring en ny terrasse? Med min tekniske viden som tømrer, sikrer jeg et resultat, der kombinerer æstetik med langvarig holdbarhed.

Udskiftning af vinduer og døre
Overvejer du udskiftning af vinduer eller døre? Jeg sørger for komplet rådgivning og implementering i hele Halsnæs.

Skur & shelter
Har du behov for et skur eller et shelter i haven? Som tømrer leverer jeg løsninger, der er både praktisk funktionelle og flotte.

Montage af køkken
Ønsker du et køkken, der imødekommer dine ønsker til både funktionalitet og moderne design? Som tømrer har jeg stor erfaring i at montere køkkener, og står gerne for at montere dit.

Badeværelsesrenovering
Lad mig stå for at give dit badeværelse nyt liv. Jeg tager mig af de praktiske omkring tømrerarbejdet og kører ud til tømreropgaver i hele Halsnæs.

Nyt gulv
Er du på udkig efter nyt gulv? Jeg står for at lægge det nye gulv, i høj håndværksmæssig kvalitet og præcision. Du får et flot resultat.

Professionel montage af ovenlysvinduer
Ønsker du mere naturligt lys i din ejendom? Som specialist i Halsnæs sikrer jeg en korrekt installation af ovenlysvinduer.

Byggerådgivning
Står du overfor et byggeprojekt? Med min mangeårige erfaring tilbyder jeg rådgivning, og hjælper dig gennem hele processen.

Termografering f dit hus
Ved hjælp af termisk fotografering af dit hus, identificerer jeg hvor varmetabet er i din ejendom. Jeg udfører tømrer-opgaverne i forbindelse med energi-optimering.

Totalentreprise for kunder i halsnæs
For en gennemført og effektiv totalentreprise i Halsnæs står jeg til rådighed for dig, som samarbejdspartner. Jeg håndterer processen fra opstart til færdiggørelse.

Kontakt mig
For uforpligtende tilbud eller yderligere rådgivning vedrørende dit næste byggeprojekt eller opgaver for en tømrer i Halsnæs, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at høre nærmere fra dig.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør