a

Menu

Tømrer i Herlev

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Er du på jagt efter en tømrer i Herlev?

Som kan håndtere alt fra små reparationer til et helt nyt tag på dit hjem? Steen Tømrer er den professionelle partner, du leder efter til tømreropgaver i Herlev.

Steen Tømrer værdsætter håndværkets detaljer, uagtet opgavens størrelse. Målet er altid at levere tømrerarbejde i høj kvalitet standard – fra selv små justeringer til omfattende ombygninger. Når du behøver en dygtig tømrer, så tænk på mig. Som tømrermester er præcision afgørende. Jeg værdsætter klar kommunikation med kunderne, og selv med gode priser, er kvalitet mit fokus. Jeg kombinerer hurtighed med omhu, og det gør mig stolt.

Forvandl dit badeværelse til et moderne badrum. Med min erfaring som tømrermester sørger jeg for, at dit badeværelse bliver løftet til de nyeste trends, samtidig med at det bevarer funktionaliteten. Eller drømmer du om et nyt køkken? Lad mig montere dit køkken, så du står med et flot resultat udført med høj håndværksmæssig finesse.

Når det handler om husets facade, er jeg tømreren, der kan give facaden nyt liv. En facaderenovering i høj kvalitet kan forvandle din ejendoms udseende og værdi. Er det i uderummet der skal ske noget,  og har brug for hjælp til en ny terrasse, der inviterer til skønne sommeraftener, eller et praktisk skur eller shelter til opbevaring og afslapning? Så få mig til at stå for den professionelle udførelse.

Hvis du tænker på at forny med nye vinduer eller døre, er jeg den rette tømrer til opgaven. Med min omfattende viden, kan jeg rådgive dig til de mest optimale løsninger. Ønsker du mere naturligt lys? Jeg installerer ovenlysvinduer med stor ekspertise, og jeg kan vejlede i hvad der er den rigtige løsning i dit hjem.

Jeg forstår, at byggeprojekter kan være komplekse. Derfor tilbyder jeg byggerådgivning for at gøre processen så let som muligt. Og med avancerede termografering af dit hus, giver jeg dig også klarhed over din ejendoms energitilstand og rådgivning om hvor du skal sætte ind med energioptimering.

Kontakt Steen Tømrer i dag

Har spørgsmål? Kontakt mig for en nærmere samtale og et uforpligtende tilbud. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør