a

Menu

Tømrer i Hørsholm

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Kompetent tømrer i Hørsholm klar til at assistere dig


Som tømrer håndterer jeg alt fra små reparationer til installation af et nyt tag på din ejendom. Leder du efter en dygtig og kompetent tømrer i Hørsholm-området? Steen Tømrer står klar til at opfylde dine byggedrømme eller udbedre skader, som kun en professionel tømrer kan udføre.

Uanset opgavens størrelse er Steen Tømrer parat til at tage fat – fra enkelte teglsten til komplette boligprojekter. Mit tømrerfirma er det rigtige valg for dig, der vægter faglighed og pålidelighed. Jeg stræber konstant efter perfektion i vores arbejde.

Kundekommunikation er afgørende for mig. Selvom jeg er effektiv til at levere løsninger til attraktive priser, går jeg ikke på kompromis med kvalitet. Hos mig går effektivitet og faglighed hånd i hånd med omhyggelighed og topkvalitet. Det er jeg stolt af.

Så har du ønske om, at forvandle din boligs facade? Jeg udfører facaderenovering med enkvalitet og æstetik for øje, så dit hjem fremstår flot og indbydende. Overvejer du at udbygge med en ny terrasse? Med solid erfaring i bagagen designer og bygger jeg terrasser, der kombinerer skønhed i et robust og langtidsholdbart resultat .

Er dine vinduer eller døre ved at vise tegn på alderdom og har stort energitab? Jeg tilbyder både rådgivning og udskiftning af disse, for kunder i hele Hørsholm, for at nedbringe energiforbruget. Drømmer du om ekstra opbevaring eller et hyggeligt uderum? Lad mig designe og opføre et skur eller shelter, der passer perfekt ind i din have.

Ønsker du et moderne køkken, der matcher dine behov? Jeg har stor erfaring i køkkenmontage og sikrer dig en løsning, der både er praktisk og elegant. Lad også dit badeværelse få et frisk pust. Jeg varetager alt inden for badeværelsesrenovering, fra ide til færdigt resultat.

Mangler dit hjem mere af det naturlige lys? Lad mig stå for den professionelle og håndværksmossge korrekte løsning, når du skal have monteret nye ovenlysvinduer, så dit hjem bliver lyst og indbydende. Med mig som professionel tømrer, kan du også forvandle din bolig med et nyt, smukt gulv, lagt med præcision og omhu.

Står du overfor større byggeprojekter og føler dig usikker? Som erfaren tømrer tilbyder jeg byggerådgivning, der leder dig trygt gennem hele projektet. Vil du have klarhed over, hvor dit hus mister varme eller hvor du får mest ud af at energioptimere? Med termografering finder jeg varmetabets kilde,r og rådgiver om løsninger.

For en effektiv totalentreprise, er jeg din ideelle partner. Jeg styrer alle faser af projektet, lige fra ide til afsluttende touch.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud eller yderligere information omkring dit næste projekt. Jeg ser frem til at hjælpe dig realisere dine byggedrømme eller udføre reparationer, der kræver en profession tømrer i Hørsholm.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Din lokale tømrer er Tømrer Steen