a

Menu

Tømrer i Holte

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Er du på udkig efter en erfaren og professionel tømrer i Holte-området?

Steen Tømrer er netop tømreren, du har brug for. Jeg udfører alle tømreropgaver – lige fra små reparationer til nyt tag – alt sammen i høj professionel og håndværksmæssig kvalitet.

Steen Tømrer står klar til alle opgaver, uanset deres størrelse, med en urokkelig forpligtelse – fra små justeringer til omfattende konstruktioner. Overvej mit tømrerfirma, når du ønsker stabile leverancer og førsteklasses håndværk.

Som tømrermester er mit fokus konstant at levere det fineste arbejde. At have en ægte og direkte dialog med mine kunder er kernen i det, jeg gør. Selv med fordelagtige priser prioriterer jeg altid kvaliteten. For mig er hurtig udførelse og omhyggelighed to sider af samme mønt, og dette er noget, jeg er stærkt stolt af.

Med indgående viden og praktisk erfaring omkring facaderenovering, af høj standard, kan jeg forvandle din boligs facade til et resultat, der giver huset et fornyet og indbydende udseende. Hvis du overvejer at give din terrasse et nyt look eller vil du hellere have en helt ny terrasse, kan jeg med erfaring tilbyde et smukt resultat i høj håndværksmæssig kvalitet, der kombinerer en flot løsning med lang holdbarhed.

Bor du i Holte og er vinduer og døre på din liste over forbedringer? Jeg tilbyder omfattende rådgivning og udførelse af opgaven. Uanset om du behøver et skur, shelter eller ønsker et moderne køkkeninstallation, står jeg klar til at hjælpe. Jeg bringer ikke kun nyt liv til dit badeværelse, men også professionel lægning af nyt gulv med øje for detaljen.

Lys er essentielt i ethvert hjem, og hvis du drømmer om at bringe mere naturligt lys ind, er jeg din tømrer i Holte, der kan sikre en perfekt montering af ovenlysvinduer. Når det kommer til større byggeprojekter, er det vigtigt med god rådgivning. Med min mangeårige erfaring kan jeg vejlede og følge dig gennem hele forløbet. Jeg tilbyder også termografering for at identificere varmetab i dit hus, og vil med en totalentreprise aftale, er jeg den rigtige partner og tømrer at vælge til dit byggeprojekt.

Indhent et uforpligtende tilbud i dag

For et uforpligtende tilbud eller yderligere rådgivning om dit næste byggeprojekt i Holte, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at hjælpe dig med dit næste tømrerprojekt i Holte-området.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Din lokale tømrer er Tømrer Steen