a

Menu

Tømrer i Hornbæk

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Leder du efter en professionel tømrer i Hornbæk?

Hvis du bor i Hornbæk og er på udkig efter en kompetent tømrer, er Steen Tømrer dit oplagte valg. Jeg udfører alle tømreropgaver – fra små reparationer til det store projekt med et nyt tag på din bolig. Intet projekt eller tømreropgave er for stort eller småt for mig.

For Steen Tømrer er intet projekt for lille eller stort, og jeg går ind i alle opgaver og projekter med stor passion for tømrerarbejder – fra enkle justeringer til komplette byggeprojekt. Brug mit firma, når du søger troværdighed og håndværk i høj kvalitet.

Som tømrermester er min ambition konstant, at levere hæj kvalitet. Det centrale for mig er at opretholde en direkte og transparent dialog med mine kunder. Selvom mine priser er konkurrencedygtige, står kvaliteten altid øverst på listen. Min tilgang kombinerer både effektivitet og præcision, hvilket er en rettesnor i alt hvad jeg laver, og det er jeg stolt af.

Når din boligs facade har brug for at blive renoveret, står jeg klar med facaderenovering af høj kvalitet, der efterlader din bolig ny og indbydende. Er det tid til at få lagt et nyt gulv? Med fokus på detaljen og høj kvalitet sikrer jeg, at dit nye gulv bliver lagt flot. Ønsker du mere naturligt lys i dit hjem? Som professionel tømrer inden for montage af ovenlysvinduer i Hornbæk, monterer jeg ovenlys fra kvalitetsproducenter, så dit køkken, gang eller stue bliver lyst og indbydende.

Hvis dit badeværelse trænger til fornyelse, er du kommet til det rette sted. Med en bred erfaring inden for badeværelsesrenovering vil jeg forvandle dit gamle badeværelse til et moderne og funktionelt badrum. Måske overvejer du en ny terrasse? Med min viden og tømrermæssige viden, laver jeg en flot terrasseløsning med lang holdbarhed.

Har du tanker om at udskifte vinduer eller døre? I Hornbæk tilbyder jeg komplet rådgivning og omhyggelig udskiftning af vinduer, så dit hjem får et nyt udseende og du får et bedre varmeregnskab. Er køkkenet hjertet i dit hjem? Lad mig hjælpe med at montere dit nye funktionelle og stilfulde drømmekøkken.

Hvis din skal udbygges med et skur eller shelter, kan jeg designe og bygge løsninger, der ikke kun er praktiske, men også flotte. Med termografering af dit hus, kan jeg finde områder med varmetab og foreslå hvordan du giver energioptimering, hvilke materiale og vinduer du skal bruge og udfører alt tømrerarbejdet for dig. Står du overfor et større byggeprojekt? Med års erfaring tilbyder jeg også byggerådgivning og totalentreprise for mine kunder i Hornbæk, så du får en god proces fra start til færdiggørelse.

Kontakt mig i dag

Jeg ser frem til at hjælpe dig med dine opgaver for mig, som din foretrukne tømrer i Hornbæk. Kontakt mig gerne for rådgivning eller et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør