a

Menu

Tømrer i Hundested

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Professionel tømrer i Hundested

Jeg udfører alle tømreropgaver – lige fra små reparationer til at lægge et nyt tag på din bolig. Leder du efter en erfaren tømrer i Hundested-området? Steen Tømrer står klar til at hjælpe.

Steen Tømrer fokuserer på arbejdets kvalitet frem for dets omfang, og søger altid at levere veludført tømrerarbejde af høj kvalitet – fra små justeringer til ambitiøse byggeprojekter. Brug mit tømrerfirma, når du leder efter en tømrer med ekspertise og håndværk af høj kvalitet.

Som tømrermester er kvalitet mit varemærke. Åbenhed og direkte kommunikation med mine kunder, er en prioritet for mig. Selv med fordelagtige priser forbliver kvalitet som min topprioritet. Jeg kombinerer hurtighed med sans for detaljer, hvilket er min ledestjerne, og jeg er utroligt stolt over denne tilgang.

Skal du have lagt et nyt, smukt gulv? Med en høj håndværksmæssig leverer jeg et resultat, der efter et flot nyt gulv i din bolig. Har du overvejet at lukke endnu mere naturligt lys ind i dit hjem? Som din tømrer i Hundested, sikrer jeg, at ovenlysvinduer bliver installeret korrekt og med de rigtige valg af løsning til netopd dit hus.

For dig, som tænker på at forny dit køkken, har jeg omfattende erfaring med køkkenmontering, og jeg sikrer, at dit nye køkken lever op til både funktionalitet og et moderne design. Derudover kan jeg forny dit badeværelse, sørge for at din facade får et visuelt og indbydende løft med en facaderenovering, og står for rådgivning og implementering ved udskiftning af vinduer og døre, til dig der bor i Hundested.

Går du med tanker om en ny terrasse? Jeg kombinerer et flot færdigt resultat med lang holdbarhed, baseret på min tekniske viden om valg af de bedste materialer og erfaringer fra utallige terrasseprojekter. For dig der har behov for praktiske løsninger i haven, leverer jeg både skur og shelter, der er funktionelle og flotte.

Står du over for større byggeprojekter der kræver en tømrer til at drive projektet i mål? Med min mangeårige erfaring tilbyder jeg byggerådgivning og at stå for hele processen, med en totalentreprise. Skal du energioptimere? Med termografering identificerer jeg varmetab i din bolig og foreslår løsninger i til energioptimering.

Hvad jeg kan hjælpe dig med? Kontakt mig i dag

Hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller behøver rådgivning vedrørende dit næste byggeprojekt i Hundested, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør