a

Menu

Tømrer i Lynge

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Professionel tømrer i Lynge

I hjertet af Lynge står jeg klar til at tage mig af dine tømrerbehov – fra mindre reparationer til lægning af et helt nyt tag på din ejendom. Har du drømt om et smukt, slidstærkt gulv? Med dedikation og præcision skaber jeg gulvresultater, der ikke blot er flotte at se på, men også holder i mange år.

Steen Tømrer fokuserer på tømrerhåndværkets faglighed og høje kvalitet, uanset opgavens omfang, og stræber konstant efter at præsentere tømrerarbejde i topklasse – fra små tilretninger til store omforandringer. Overvej mig som din tømrer, når du ønsker en tømrer med solid faglig indsigt der leverer kvalitetshåndværk.

Som tømrermester er nøjagtighed og omhu min drivkraft i ethvert projekt. Ærlighed og åbenhed i kommunikationen med mine kunder er hjørnestenen i min tilgang, til opgaver eller projekter. Selv med favorable priser, er kvaliteten på dewt udførte arbejde altid første prioritet. Jeg stræber efter at kombinere effektivitet og høj kvalitet, en arbejdsetik jeg altid sætter højt i mit arbejde.

Forestil dig solens naturlige lys, der strømmer ind gennem nyinstalleret ovenlysvinduer. Som din tømrer i Lynge garanterer jeg en håndværksmæssig korrekt installation, der kan give rummet nyt lys og liv. Og hvis du har køkkenrenovering i tankerne, er min ekspertise som tømrer af montering af køkkener dit bedste valg. Jeg sikrer at opsætningen af dit nye moderne køkken, er udført i høj kvalitet.

En terrasse er ikke bare et uderum – det er en forlængelse af dit hjem. Lad mig bruge min tekniske viden til at skabe et smukt udendørsområde med en ny terrasse, der kombinerer en flot løsning med en robust og holdbar løsning. Din boligs facade er dens førstehåndsindtryk, og med min erfaring inden for facaderenovering kan jeg give din ejendom det løft, den fortjener.

Om det er udskiftning af døre, vinduer, eller konstruktion af et praktisk skur eller shelter til haven, så har du min ekspertise ved din side, som din tømrer i Lynge. Badeværelse og renovering? Jeg kan omdanne dit badeværelse til en oase af ro og modernitet. Står du overfor større projekter, tilbyder jeg også byggerådgivning. Med termografering identificerer jeg områder med varmetab i dit hjem, og kommer med løsninger til energioptimering.

Kontakt mig allerede i dag

Uanset din tømreropgaver, er jeg her for at hjælpe. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud eller rådgivning om dit næste byggeprojekt. Din vision kombineret med min ekspertise – sammen skaber vi et resultat der bliver af håndværksmæssig høj kvalitet.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør