a

Menu

Tømrer i Vedbæk

Du er velkommen til at skrive til mig enten ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden, eller sende en mail. Jeg svarer hurtigt tilbage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til mig.

Leder du efter en dygtig tømrer i Vedbæk?

Steen Tømrer er din tømrermester inden for alt tømrerarbejde, fra mindre tilpasninger og reparationer til omfattende tagprojekter. Når du har brug for en tømrer i Vedbæk, er jeg din go-to person.

For Steen Tømrer er ingen opgave for besværlig eller lille. Med 100% engagement tager jeg fat, uanset om det drejer sig om en lille reparation eller et stort byggeprojekt. Mit tømrerfirma er synonymt med kvalitet og ekspertise.

Som tømrermester drives jeg af, at levere det bedste inden for mit håndværk – hver gang – på hver eneste opgave jeg løser. Klar og ærlig dialog med mine kunder er kernen i min forretning. Selv med konkurrencedygtige priser går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten. Min filosofi er, at effektivitet sagtens kan kombineres med tømrerarbejde i høj kvalitet – noget jeg sætter jeg en stor ære i at efterleve.

Tænker du på at forny dit hjem? Jeg har stor ekspertise inden for facader og facaderenovering, så jeg kan give dit hus et håndværkmæssigt flot resultat og indbydende facade. Har du tanker om en ny terrasse? Jeg sikrer, at resultatet ikke bare er flot resultat, men også holdbart. Skal vinduer eller døre skiftes, står jeg klar med rådgivning fra start til monteringen er udført. Ligeledes kan jeg udbygge dit uderum i haven, med både er funktionelle og et flot skur eller hyggeligt shelter.

Drømmer du om et nyt køkken eller badeværelse? Med mange tilfredse kunder i min portefølge, er jeg den rette tømrer for dig, der bor i Vedbæk. Hvad enten det drejer sig om at lægge nyt gulv eller tilføje mere lys med ovenlysvinduer, leveret jeg altid høj kvalitet.

Byggebranchen kan være en labyrint, men med min dybdegående kendskab til Vedbæk, sørger jeg for en gnidningsfri proces. Jeg tilbyder også termografering for at opdage skjulte energitabsområder, så du ved præcis, hvor din bolig kan energioptimeres.

Kontakt mig nu

Ønsker du en helhedsorienteret løsning for dit byggeprojekt i Vedbæk? Jeg tager ansvar fra ide til færdiggørelse. Hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller bare behøver en dygtig tømrer til dit kommende projekt i Vedbæk, er jeg klar til at hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme.

Kontakt

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Baunegårdsvej 5b
3230 Græsted, Nordsjælland.

Email:
Tlf: +45 20  82 89 88

Følg mig på Facebook

Jeg er tømrermester og bygningskonstruktør, og udfører både hoved- og fagentrepriser. Jeg har et energisk gå på mod og fører hvert enkelt opgave til døren med omhu, ligesom jeg ønsker at efterlade et godt indtryk fagligt og menneskeligt.

Steen Mathiesen
Tømrermester og Bygningskonstruktør

Din lokale tømrer er Tømrer Steen